Henri Kontkin Helsingin Kokoomuksen poliittiseksi suunnittelijaksi

Filosofian maisteri Henri Kontkin, 24, aloittaa Helsingin Kokoomuksen poliittisena suunnittelijana 3.lokakuuta. Kontkinin vastuulla on piirin poliittinen viestintä, valtuustoryhmän sihteerin tehtävät, poliittinen valmistelu ja luottamushenkilöiden koordinointi. Kontkinin hoitaa myös vaaleihin liittyviä tehtäviä.

Kontkin on Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan liittohallituksen jäsen ja Järvenpään kaupunginvaltuutettu. Aiemmin hän on työskennellyt Kansallisen senioriliiton  hankesuunnittelijana ja tiedottajana.

Poliittisen suunnittelijan tehtävä on määräaikainen työvapaan sijaisuus. Tehtävää nykyisin hoitava Jeremias Nurmela siirtyy apulaispormestari Daniel Sazonovin erityisavustajaksi 7.10. alkaen.

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *