Helsingin Kokoomus hakee vaalityön osaajaa

Helsingin Kokoomus on yksi puolueen suurimmista piirijärjestöistä. Tavoittelemme kevään 2023 eduskuntavaaleissa vaalivoittoa ja tavoitteeseen päästäkseen tarvitsemme joukkuettamme vahvistamaan innostuneen ja osaavan työntekijän.

Vaalityön osaajan työhön kuuluu piirin jäsenyhdistysten toiminnan koordinointi ja järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä järjestökoordinaattorin kanssa. Työhön sisältyy tapahtuma- ja kenttätoiminnan kehittämistä. Vaalien lähestyessä työ pitää sisällään pääosin vaalityötä. Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä, vaalityöstä, projektien hallinnasta sekä sujuvat viestintätaidot.

Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2022 aikana ja on määräaikainen huhtikuun 2023 loppuun. Määräaikaisuuden syynä 2023 järjestettävät eduskuntavaalit.

Tarjoamme energisen ja innostuneen työyhteisön, näköalapaikan politiikan tekemiseen ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Työntekopaikka on pääosin Helsingin Kokoomuksen piiritoimisto Töölössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2022 aikana.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 14.10. mennessä osoitteeseen sanna.hamalainen@kokoomus.fi. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.