Aura Salla puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Kokoomuksen puoluekokous valitsi Turussa pidetyssä kokouksessa puoluevaltuuston puheenjohtajan ja jäsenten lisäksi puolueen puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa sekä hyväksyi uuden periaateohjelman ja kaksi julkilausumaa.

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittu Aura Salla haluaa kehittää puolueen yhtenäisyyttä, houkutella uusia jäseniä mukaan toimintaan sekä vahvistaa Eurooppa-politiikka. ”Puolueen jäsenyyden ja aktiivisen puoluetoiminnan tulee olla merkityksellinen tapa osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä vaikuttamiseen. Puoluevaltuuston tulee koota kentän ääni, jonka pitää kuulua puolueen linjassa ja päätöksenteossa. Eurooppa-politiikka tulee ottaa kiinteäksi osaksi niin kansallista kuin maakunnallista vaikuttamista sekä tehdä töitä sen eteen, että Kokoomus on Suomen johtava Eurooppa-puolue vahvan suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi”, Aura Salla toteaa.

Valtiotieteiden maisteri Aura Salla työskentelee Euroopan komission poliittisen strategian yksikössä puheenjohtaja Junckerin erityisneuvonantajatiimissä ja on aiemmin toiminut muun muassa komission varapuheenjohtaja Jyrki Kataisen kabinetin jäsenenä, EU-viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä sekä eduskunta-avustajana. Puoluevaltuusto on  ylin päättävä elin puoluekokousten välillä.

 

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *