Pertti Salolainen kutsuttiin puolueen kunniajäseneksi

Kokoomus juhlisti Turussa 8.-10.6. pidetyssä puoluekokouksessa 100-vuotiasta kansanliikettä. Puoluekokous kutsui puolueen kunniajäseniksi Pertti Salolaisen sekä Maija Perhon. Kokoomuksen kunniapuheenjohtaja on Ilkka Suominen.

Henkilövalinnat:

Puoluekokous teki henkilövalintoja. Puheenjohtajana valittiin jatkamaan Petteri Orpo. Kolmeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Häkkänen, Sanni Grahn-Laasonen ja Mari-Leena Talvitie (uusi). Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Aura Salla (uusi). Puoluevaltuustoon valittiin Helsingistä seitsemän jäsentä sekä henkilökohtaiset varajäsenet: Harjuhahto-Madetoja Katrina (Toveri Maarit), Hytönen Pia         (Kiili-Laakko Päivi), Luoma Tuomo (Mustonen Tapio), Heistaro Sami (Vaisto Lauri), Pajula Matias   (Nuuttila Viivi), Nurmela Jeremias (Junttila Joonas) ja Nygård Mia (Sharma Kirsi).

Aloitteet ja asiakirjat:

Juhlapuoluekokouksessa hyväksyttiin puolueen uusi periaateohjelma, jonka otsikko on: ”Avoin tulevaisuuspuolue, joka luottaa ihmiseen”. Puoluekokouksen kannanotot käsittelevät tulevaisuuden sosiaaliturvaa ja ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Puolueen jäsenten tekemiä aloitteita käsiteltiin 219 kappaletta.

 

Puoluekokouksen tunnelmiin voi palata Verkkouutisten sivujen kautta.

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *