Jaana Pelkonen ehdolle eduskuntavaaleihin

TIEDOTE 7.2.2019

Helsingin Kokoomuksen eduskuntavaalien ehdokaslista täydentyy, kun kansanedustaja Jaana Pelkonen, 42, lähtee ehdolle Helsingissä. Pelkonen on toisen kauden kansanedustaja ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu.

Pelkonen on toiminut kansanedustajana vuodesta 2011 ja kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2009.  Politiikassa Pelkonen on keskittynyt erityisesti yhdenvertaisen, hyvinvoivan, avoimen ja liberaalin yhteiskunnan rakentamiseen. Tyttöjen ja naisten oikeudet ja helsinkiläisten toimiva arki ovat hänelle tärkeitä. Koulutukseltaan Pelkonen on valtiotieteiden maisteri ja toimittaja. Politiikan lisäksi Pelkonen on tehnyt pitkän uran yrittäjänä media-alalla.

-Suhtaudun kaikkeen, mitä teen, tunnollisesti ja intohimolla. Olen aina pohtinut vaaleihin ehdolle lähtemistä perusteellisesti. Ja niin tälläkin kertaa. Kun kerroin ehdokkaaksi lähtemiseen liittyvästä epäröinnistäni julkisesti, yllätyin valtavasta määrästä positiivista palautetta. Tuntui hyvältä saada tietää, että äänestäjäni ovat seuranneet tekemääni työtä tarkkaan. Kansanedustajuus on asiakaspalvelua, joka tehdään vuorovaikutuksena yhdessä, Pelkonen sanoo.

Jaana Pelkosen nimeämisen jälkeen Helsingin Kokoomuksella on nimettynä 18 ehdokasta. Loput neljä ehdokasta julkistetaan helmikuun kuluessa.

 

Lisätietoja:

Helsingin Kokoomuksen toiminnanjohtaja Sini Jokinen, 0500-431758

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *