Daniel Sazonovista eduskuntavaalien strategiapäällikkö kokoomukseen

Kokoomuksen puoluehallitus nimesi tiistaina eduskuntavaalien strategiapäälliköksi oikeustieteen maisteri Daniel Sazonovin, 27.

Eduskuntavaalien strategiapäällikön tehtävänä on vahvistaa puolueen strategista ajattelua, tiedolla johtamista ja suunnittelutyötä päämääränä vuoden 2023 eduskuntavaalien voittaminen. Määräaikainen tehtävä (31.4.2023 saakka) on kokoomuksessa uusi.

”Daniel on useissa tehtävissä näyttänyt poliittisen osaamisensa. Hän vahvistaa kokoomuksen keskipitkän ja pitkän aikavälin poliittista suunnittelua sekä tutkimukseen perustuvan politiikan tekemistä. Odotamme ilolla Danielin panosta puolueen vaali- ja tulevaisuustyöskentelyyn”, kokoomuksen puoluesihteeri Kristiina Kokko sanoo.

Sazonov on aikaisemmin työskennellyt muiden muassa ministerin erityisavustajana, Kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä edunvalvonta-asiantuntijana ja neuvontalakimiehenä Suomen Vuokranantajissa. Hän on kaupunginvaltuutettu ja kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Helsingissä.

”Kokoomus on Suomen johtava tulevaisuuspuolue ja maata kunnianhimoisimmin uudistava poliittinen kansanliike. Kevään poikkeukselliset ajat ovat entisestään korostaneet vakaan ja vastuullisen, mutta myös tulevaisuuteen katsovan politiikan merkitystä. Tartun innostunein mielin mahdollisuuteen päästä vahvistamaan kokoomuksen edellytyksiä kantaa yhä laajemmin vastuuta suomalaisesta yhteiskunnasta”, Sazonov sanoo.

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *