Helsingin Kokoomus ja Kokoomusnaiset hakevat järjestö- ja vaalisihteeriä

Haemme tiimiimme järjestötoiminnasta ja vaalityöstä innostuvaa järjestö- ja vaalisihteeriä.

Etsimme intohimoista järjestötyön tekijää. Työhön kuuluu järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelua ja toteuttamista, yhteydenpitoa jäsenyhdistyksiin, viestintää, jäsenhuollosta ja jäsenrekisteristä vastaamista sekä kokous- ja seminaarijärjestelyjä että taloushallintoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävään valittavalta toivotaan kokemusta järjestötoiminnasta sekä hyviä viestintätaitoja, yhteistyökykyä ja otetta itsenäiseen työskentelyyn. Hakijan tulee olla utelias ja valmis oppimaan. Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä reipasta ja positiivista työotetta. Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä sujuvasta sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamisesta.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä sujuvat viestintätaidot.

Työ on määräaikainen toukokuun 2021 loppuun. Työtehtävät jakaantuvat Helsingin Kokoomuksen ja Kokoomuksen Helsingin piirin (kaksi päivää viikossa) kesken. Työnantajana toimii Helsingin Kokoomus.

Tarjoamme energisen ja innostuneen työyhteisön, näköalapaikan politiikan tekemiseen ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta. Työntekopaikka on pääosin Helsingin Kokoomuksen piiritoimisto Kampissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimi nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 18.10.2020 mennessä osoitteeseen sanna.hamalainen@kokoomus.fi. 

 

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *