Elisa Tarkiainen apulaispormestarin poliittiseksi erityisavustajaksi

Elisa Tarkiainen on kutsuttu sosiaali- ja terveystoimesta vastaavan apulaispormestari Daniel Sazonovin poliittiseksi erityisavustajaksi Helsingin kaupungille. Poliittisena erityisavustajana Tarkiainen toimii apulaispormestarin apuna poliittiseen päätöksentekoon, viestintään ja julkisuuteen liittyvissä asioissa.

”Sote-palvelujen ammattilaiset ovat läsnä helsinkiläisten elämän kriittisimmillä hetkillä. Valtion sote-uudistuksen myötä Helsingin edellytykset järjestää näitä palveluja heikkenevät. Helsinkiläisten edunvalvonta muuttuvassa tilanteessa tulee vaatimaan paljon. Tästä näkökulmasta uusi työtehtävä tuntuu erityisen merkitykselliseltä”, Tarkiainen sanoo.

Tarkiainen, 31, on aiemmin työskennellyt puoluejohdon erityisavustajana kokoomuksen puoluetoimistolla, valtiovarainministerin EU- ja kansainvälisistä rahoitusasioista vastaavana erityisavustajana valtiovarainministeriössä ja pääsihteerinä Suomen lukiolaisten liitossa. Tarkiainen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta ja Bachelor of Arts (Hons.) Hullin yliopistosta Britanniasta. Tarkiainen asuu Herttoniemessä ja on kotoisin Mikkelin Haukivuorelta, Etelä-Savosta.

Tarkiainen aloittaa tehtävässään 18.8.2021.

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *