Avoin työpaikka: järjestötyön osaaja

Helsingin Kokoomus hakee 

järjestötyön osaajaa 

Onko sinulla kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia? Löytyykö sinulta hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta? Koetko olevasi oikeassa paikassa, jos työyhteisösi odottaa sinulta reippaan työotteen ja tekemisen meiningin ohella kokoomuslaista maailmankatsomusta? 

Helsingin Kokoomus on yksi puolueen suurimmista piirijärjestöistä. Osana joukkuettamme pääset näyttämään leijonankyntesi työssä, jota ohjaavat arvomme avoimuus, tasa-arvo ja rehellisyys. 

Työhösi kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen, sekä kokous- ja seminaarijärjestelyjä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää, piirin strategian toimeenpanoa sekä järjestöllistä kehittämistä. Työssä menestyminen vaatii ajokorttia sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. 

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä, projektien hallinnasta ja taloushallinnosta sekä muun kielitaidon. 

Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Helsingin Kokoomuksen piiritoimistoon Töölössä. Mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 15.5. klo 16 mennessä osoitteeseen sanna.hamalainen@kokoomus.fi. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana. 

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sanna Hämäläinen, 040 51239 53, sanna.hamalainen@kokoomus.fi 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *