Avoin työpaikka: viestintäkoordinaattori

Etsimme Viestintäkoordinaattoriksi monipuolista viestinnän osaajaa. Hallitset someviestintää, mutta sinulta syntyy hyvin myös napakka tiedote tai teksti nettisivulle. Edellytämme sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin osaamista. Tunnet eri kanavien erityispiirteet, hallitset kohderyhmäajattelun, ymmärrät analytiikkaa ja seuraat someviestinnän trendejä. Pystyt suunnittelemaan ja hallitsemaan kokonaisuuksia, mutta olet ns. tekijätyyppi, valmis myös toteuttamaan ideasi.

Innostut erilaisten tapahtumien viestinnästä ja kerrot herkästi ideoistasi. Graafinen osaaminen ja taitto-ohjelmien (InDesign) hallinta on plussaa.

Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Helsingin Kokoomuksen piiritoimistoon Töölössä. Mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Työ alkaa elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. 

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 31.5. klo 16 mennessä osoitteeseen  sanna.hamalainen@kokoomus.fi. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sanna Hämäläinen, 040 51239 53, sanna.hamalainen@kokoomus.fi 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *