Helsingin Kokoomus tukee Elina Valtosta puolueen varapuheenjohtajaksi

Tiedote:

Helsingin Kokoomus tukee Elina Valtosta puolueen varapuheenjohtajaksi

Helsingin Kokoomuksen piirihallitus päätti 23.5. pidetyssä kokouksessaan yksimielisesti, että Helsingin Kokoomus asettuu tukemaan Elina Valtosen valintaa puolueen varapuheenjohtajaksi. Kokoomuksen puoluejohto valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle Kalajoen puoluekokouksessa 10.-12.6.2022.

Elina Valtonen on toiminut kokoomuksen varapuheenjohtajana kahden vuoden ajan. Hänet valittiin ensimmäiselle varapuheenjohtajakaudelleen Porin puoluekokouksessa vuonna 2020. Valtonen on kolmannen kauden kansanedustaja ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu.

“Puolueen varapuheenjohtajana Elina on tuonut uutta virtaa ja ideoita puolueeseen. Elina on toiminut esimerkillisenä tiimipelaajana, ja on laittanut itsensä pyyteettömästi likoon puolueen eteen. Vuoden 2021 kuntavaalien alla olimme erittäin haastavassa tilanteessa ja kokoomuksen pormestaripaikka oli uhattuna. Elinan lähteminen ehdokkaaksi Helsingissä rauhoitti tilanteen ja lopulta Helsingin Kokoomus voitti vaalit yhtenäisenä joukkueena. Olen iloinen, että voimme olla tukemassa koko puolueen puolesta ajattelevan ja toimivan Elinan varapuheenjohtajuutta Kalajoen puoluekokouksessa.” toteaa Helsingin kokoomuksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki.

Kalajoen puoluekokouksessa katse käännetään tuleviin eduskuntavaaleihin.

“Meidän tavoitteemme myös Helsingin Kokoomuksessa on kevään 2023 vaaleissa saada suomalaisilta kokoomukselle luottamus toimia seuraavana pääministeripuolueena. Siihen tarvitsemme juuri niitä kristallinkirkkaita ajatuksia suomalaisen yhteiskunnan uudistamisesta, joita Elina on meille toistuvasti esittänyt. Niitä näkemyksiä ja kykyä pitää katse huomisessa tarvitaan myös Kokoomuksen puoluejohdossa”, jatkaa Rauhamäki.

Helsingin Kokoomus tukee Elina Valtosen varapuheenjohtajuuden lisäksi kokoomuksen istuvan puheenjohtajana Petteri Orpon jatkoa puolueen puheenjohtajana.

Lisätiedot:

Tatu Rauhamäki

Puheenjohtaja, Helsingin Kokoomus

050 521 2907

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.