Lassi Hynynen Helsingin Kokoomuksen järjestökoordinaattoriksi

Helsingin Kokoomuksen piirihallitus on valinnut Lassi Hynysen, 29, piiritoimiston uudeksi järjestökoordinaattoriksi. Hynynen aloitti tehtävässä keskiviikkona 1.6. 

Hynynen siirtyi Helsingin piirille Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolta. Vahvan järjestöosaamisen lisäksi Hynysellä on aikaisempaa kokemusta mm. ulkoministeriöstä sekä viestintätoimistoalalta. Valtiotieteiden opinnoissaan Hynynen keskittyi Eurooppa-politiikkaan. 

“Ensi kevään eduskuntavaalit ovat jo kulman takana ja järjestö on kääntymässä yhä tiukempaan vaaliasentoon. On mahtavaa päästä tekemään vaikuttavaa ja määrätietoista vaalityötä tässä asiantuntevassa porukassa”, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta innostuva Hynynen toteaa. 

Järjestökoordinaattorin tehtäviin kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito Helsingin Kokoomuksen jäsenyhdistyksiin, talous- ja jäsenhallinnosta vastaaminen sekä viestinnän tehtävät. 

 

Yhteystiedot:

Lassi Hynynen 

045 7870 2490 

lassi.hynynen@kokoomus.fi 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.